Fra gård til gaffel - Økouka i Trøndelag 2021

Foto: Økouka Norge.

Programmet for årets ØKOUKE er nå klart. Økouka arrangeres 24. september – 3. oktober og er en årlig nasjonal feiring av økologisk mat og landbruk. Økouka viser fram mangfoldet innen norsk økologisk matproduksjon gjennom ulike arrangementer, både for deg som gårdbruker og forbruker. 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 01.09.2021

Økologisk Sør- og Nord -Trøndelag samarbeider med Statsforvalteren og mange flere organisasjoner, som sammen har fått til et godt program rettet mot både gårdbrukere og forbrukere. I år settes det ekstra søkelys på reisen «fra gård til gaffel». Temaet favner bredt, og skal bidra til at avstanden mellom bonde og forbruker blir kortere. 

Åpning av ØKOUKA blir på Godt brød på Solsiden i Trondheim 24. september, med utdeling av frokost og aktiviteter rundt økologisk korn og mel. I løpet av uka vil det foregå arrangementer mange steder i fylket og noe vil bli arrangert som webinar. 
Du finner program og mer info på www.okouka.no under kartmerke Trøndelag. Se også lenke til programmet til høyre på denne sida.  

Programmet ligger også på Facebook: OkoukaiTrondelag og Instagram: okoukatrondelag  og her vil eventuelle endringer i programmet oppdatertes. 

Statsforvalteren arrangerer to webinarer 28.september: webinar om Økologisk melkeproduksjon og webinar om Markedshagedyrking.  

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.