Hvordan ivareta smittevern og mattrygghet i måltid i skolen

I høst arrangerer Fylkesmannen i Trøndelag en møteserie med tema skolemåltid. I siste samlingen var tema hvordan vi kan opprettholde mattrygghet i måltid på skolen. 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 23.10.2020

Tema for webinaret  

  • Smittevern og mattrygghet: Hva er de overordnede føringene og rammene for servering av skolemåltid? V. Marit D. Kverkild, Fylkesmannen i Trøndelag.
  • Trygg servering av skolemåltid i praksis, v. Rune Sandø, Unge kokker

Du finner presentasjonene i høyre side av artikkelen.

 Det er vår helse- og omsorgsavdeling, landbruksavdeling og oppvekst- og velferdsavdeling som sammen står bak satsingen om å finne gode modeller for innføring av skolemåltid. Arbeidet skjer i samarbeid med en rekke ulike aktører.

Flere seminarer om mat og måltidsglede høsten 2020

  • 20. november kl. 12-13 - Bruk av lokalmat og sesongråvarer. Gode løsninger for offentlig innkjøp

Les mer om prosjektet skolemåltid 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.