Fagdag for kokker og matprodusenter tirsdag 27.feb 2018

Bli med på en uformell arena hvor kokker og matprodusenter utveklser kunnskap om bruk av unike matspesialiteter fra trønderske produsenter.

 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 19.02.2018

Fagdagen er en møteplass, som starter med et foredrag av Thomas Valøy fra Buøy gård  som forteller  hvordan han kombinerer kunnskap fra sin regon for å skape uforglemmelige smaksoppleverser.  Dette er en møteplass for å bli bedre kjent og for å skape nye kontakter.

Påmelding

Påmelding for kokker her

Påmelding for matprodusenter her.

 

Påmeldingsfrist: Onsdag 21. februar

 

Vi ønsker at de som tar med råvarer legger inntil 3 av disse inn i påmeldingsskjemaet (se under for påmelding) med bilde, kategori og beskrivelse. En oversikt over produkter, produsenter og kokker blir tilgjengelig under arrangementet. Har du flere enn 3 produkter du ønsker å ta med kan du registrere flere ved å bruke denne lenken .

 

Program

10:00 Lokalene åpner

11:00 Thomas Valø forteller om rene, ærlige og bærekraftige matopplevelser på Buøy Gård

11:30 Få en smak av Buøy - presentert av E.C. Dahls Pub og Kjøkken

12:00 Mingling og kunnskapsutveksling

14:00 Fagtreffet avsluttes

 

Velkommen skal dere være!

 

Hilsen arrangørene:

NHO Reiseliv

HANEN Trøndelag

Oi! Trøndersk mat og drikke as

Fylkesmannen i Trøndelag

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Kontaktpersonar