Trond Rønningen ny statsforvalter

Trond Rønningen er i dag utnevnt til ny statsforvalter i Vestfold og Telemark

Publisert 31.05.2024

Rønningen har både vært konstituert fylkesmann i Østfold, assisterende fylkesmann i Østfold og assisterende statsforvalter i Oslo og Viken. Han er i dag direktør for Forbukertilsynet.

-  Trond Rønningen har en erfaring som vårt embete vil nyte godt av fra første dag, sier fung. statsforvalter Fred-Ivar Syrstad. - Vi gleder oss til å ønske ham velkommen til et embete med korte saksbehandlingstider, høy faglig kvalitet og en god relasjon til kommunene i Vestfold og Telemark.

- Det å jobbe mellom regjering, kommune, politikk og forvaltning er noe av det mest spennende jeg kan tenke meg, sier Trond Rønningen. Det første jeg skal gjøre etter at jeg starter opp er å besøke alle kommunene i de to fylkene, fylkesordførerne og møte de sentrale beredskapsaktørene.

Fra det tidspunktet Rønningen tiltrer vil Fred-Ivar Syrstad gå tilbake til stillingen som assisterende statsforvalter i Vestfold og Telemark. Syrstad har fungert som statsforvalter siden november 2022, og dessuten gjennom store deler av perioden juni 2021 til november 2022.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.