Fellesmøte om frivillighet og flyktningsituasjonen i Vestfold og Telemark

Vestfold og Telemark fylkeskommune, Statsforvalteren i Vestfold og Telemark og KS inviterer til et digitalt fellesmøte for frivillige organisasjoner, kommuner og mottak tirsdag 29. mars kl 16-17.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 22.03.2022

Det forventes over 2000 flyktninger til Vestfold og Telemark fra Ukraina i 2022. Dette er i tillegg til de 300 kvoteflyktninger som har allerede blitt anmodet for 2022. Det er mange som vil bidra til å skape et godt møte med Norge og lokalsamfunnet for de som kommer. Frivilligheten er en viktig del av forebyggende arbeid rettet mot flyktninger, og frivillige aktører bidrar til å utfylle det offentliges arbeid. Det er mange aktører å forholde seg til, og vi ser behovet for en orientering om roller og virkemidler for å få til bedre samhandling og koordinering på feltet.

Vestfold og Telemark fylkeskommune, Statsforvalteren i Vestfold og Telemark og KS inviterer derfor til et digitalt fellesmøte for frivillige organisasjoner, kommuner og mottak for å orientere om våre roller og tilskuddsordning rettet mot frivillighet. Vi vil høre om deres behov når det gjelder koordinering, kompetanseheving og samhandling på tvers, og få deres innspill som vi kan bringe videre til nasjonale myndigheter knyttet til flyktningsituasjonen.  

Se vedlagt invitasjon og program.

29. mars kl 16-17 på TEAMS

Lenken til møtet finnes her:

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.