Digital møteplass miljøordningene - kommunal landbruksforvaltning

Vi inviterer saksbehandlere i kommunen til en digital møteplass for å diskutere aktuelle problemstillinger innen miljøvirkemidlene i landbruket

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 14.10.2021

Tema på den digitale møteplassen er forvaltning av, og faglige utfordringer innen regionalt miljøtilskudd, spesielle miljøtiltak i jordbruket og drenering.

Når

Vi starter tirsdag 19. oktober kl. 14:00-15:00, og fortsetter i første omgang hver annen uke ut november. Senere vil vi tilpasse møtefrekvensen til behovet.

Vi håper dette kan være en arena hvor vi i landbruksforvaltningen kan lære av hverandre, og gi tilbakemeldinger om behov for endringer og tydeliggjøringer og forbedringer. Aktuelle problemstillinger dere tar opp på den digitale møteplassen vil vi oppdatere ofte stilte spørsmål for de ulike ordningene med.

Er det spesielle spørsmål eller tema du ønsker svar på - send oss en e-post i forkant slik at vi kan få med de fra oss som er best til å svare på dette.

Hvordan bli med i møte?

Det er ingen påmelding til digtal møteplass miljøordningene.

Vi anbefaler at du lager en avtale i egen kalender - frekvens hver 14. dag fra og med tirsdag 19. oktober, til og med 30. november kl. 14.00-15.00. Og at du kopierer og limer inn hyperkoblingen nedenfor og lagrer i avtalen du lager: 


Microsoft Teams-møte

Bli med fra datamaskin eller mobilapp

Klikk her for å delta i møtet


 

Fyll kaffekoppen og bli med på praten!

 


Med vennlig hilsen

oss som jobber med miljøvirkemidlene i landbruksavdelingen