Kommunesamling for landbruk 2023

Dato:
1. februar 2023 10:00 - 2. februar 2023 15:00
Sted:
Quality hotel, Fredrikstad
Arrangør:
Landbruksavdelingen
Målgruppe:
Kommunal landbruksforvaltning, landbrukets næringsorganisasjoner, landbruksrådgivingen og andre med oppgaver innen landbruket i Oslo og Viken.
Bilder av stormskade i skog, gamlebyen i Fredrikstad og rapsåker

Vi har gleden av å invitere kommunal landbruksforvaltning og andre som jobber for landbruket i Oslo og Viken til kommunesamling 1. - 2. februar 2023 på Quality hotel Fredrikstad. Kriser og konflikt i landbruket – hvordan jobber forvaltningen med dette?

Publisert 16.11.2022

Siden sist vi hadde dette tema oppe på kommunesamlingen i 2021, har flere kommuner fått erfare akutte hendelser, blant annet stormvær med store ødeleggelser. Vi ønsker å dykke ned i denne, og liknende krisehendelser som berører landbrukskontoret både før, under og etter.

Landbrukskontoret kan komme borti større eller mindre krevende hendelser, som for eksempel bondens psykiske helse, dyretragedier, uvær, flom, atomnedfall mm. Vi ønsker å bidra til at dere, uavhengig av ansvarsområde, gjennom samlingen får flere verktøy å bruke i arbeidshverdagen deres. I tillegg ønsker vi at samlingen blir en arena for nettverksbygging og erfaringsutveksling på tvers av kommuner og mellom ulike forvaltningsnivåer. Slik at vi sammen er bedre rustet ved neste store hendelse.

 

På programmet

Her kan du se hele programmet for samlingen


Vi har åpnet for påmelding

Vi har tatt i bruk deltager.no for alle våre arrangementer med kursavgift. Ved påmelding kan du velge mellom å få tilsendt faktura som EHF, PDF eller e-post. Husk å ha betalingsinformasjon klar ved påmelding - du kan betale online (kort) eller velge faktura. Du kan melde på flere deltagere samtidig.

Påmeldingsfristen var 23. desember 2022. Klikk her for å komme til påmeldingssiden vår.

Påmeldingen er bindende og ved endringer/avmelding etter 31. desember faktureres faktiske kostnader knyttet til oppholdet.
Dersom du uteblir fra samlingen, faktureres kurs og opphold 100 %.

 

Transport

Hotellet ligger sentralt i Fredrikstad med gangavstand til kollektivknutepunkt med jernbane og buss, og vi oppfordrer de som kan til å reise kollektivt. Det er gratis parkering i Apenesfjellet, også i gangavstand fra hotellet.

Adresse til hotellet: Quality hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, 1607 Fredrikstad.

Les mer om hotellet.

 

Om stedet

Fredrikstad har 83 193 innbyggere. Østlandets tredje største by og Norges sjuende største kommune målt i antall innbyggere.

I pausen mellom fagprogram og middag den 1. februar kan de som ønsker utforske Fredrikstad på egenhånd. Vi kan anbefale å ta den elektriske ferga over elva for en rusletur i Gamlebyen. Ferga er forøvrig gratis å reise med! Gamlebyen ble grunnlagt i 1567 av Kong Frederik II. Gamlebyen regnes i dag som Nordens best bevarte festnings by. Les mer på visitfredrikstadhvaler.com 

 

Vi gleder oss til å se deg!

 


Statsforvalteren skal være kompetansesenter for kommunene på landbruk gjennom formidling av nasjonal politikk og bevisstgjøring av kommunenes rolle og ansvar med vekt på forvaltning og kontroll av økonomiske og juridiske virkemidler.

Samlingen skal inspirere og gi faglig oppdatering, kompetanseheving, bidra til likebehandling og være en nettverksarena for kommuneansatte og andre med oppgaver innen landbruket i Oslo og Viken.


 

Dato:
1. februar 2023 10:00 - 2. februar 2023 15:00
Sted:
Quality hotel, Fredrikstad
Arrangør:
Landbruksavdelingen
Målgruppe:
Kommunal landbruksforvaltning, landbrukets næringsorganisasjoner, landbruksrådgivingen og andre med oppgaver innen landbruket i Oslo og Viken.