Høring av søknad om tillatelse etter forurensningsloven til tiltak og drift av Nordre Sagerud skiskytteranlegg

Høringsfrist:
30. juni 2023 23.59

Statsforvalteren har 08.05.2023 mottatt søknad fra Nittedal skiskytterlag om tillatelse til tiltak og drift av Nordre Sagerud skiskytteranlegg.

Publisert 05.06.2023

Sammendrag av søknaden

Nittedal skiskytterlag søker om tillatelse til tiltak på Nordre Sagerud skytteranlegg. Intensjonen med tiltakene er å redusere forurensning ved bruk av skytebanen.

Skytebanen benyttes av skiskytterlagets medlemmer til trening og øvelsesskyting med skiskytterrifler kaliber .22. Skyteavstand er 50 meter. Skiskytterlaget har ca. 40 aktive medlemmer og trening foregår i hovedsak to dager per uke. Målarrangementet er basert på selvanvisere av metall og stativer for montering av pappskiver. Det er 32 slike skivearrangementer på banen.

Det omsøkte tiltaket med rulleskiløype og stadionanlegg omfatter ikke endringer i bruken av skytebanen.

Du kan sende innspill eller merknader til søknaden

En eventuell uttalelse til søknaden må sendes til Statsforvalteren innen 30.06.2023. Vi ber om at uttalelser til søknaden gis skriftlig per e-post til sfovpost@statsforvalteren.no, eller per post til Statsforvalteren i Oslo og Viken, postboks 325, 1502 Moss. Merk uttalelsen med referanse «høringsuttalelse i sak 2022/10453».

Informasjon om videre saksgang

Etter at eventuelle høringsuttalelser har kommet inn til Statsforvalteren, vil de bli forelagt søker til uttalelse, før vi fatter vedtak i saken.