Sommervikarer en suksess

Statsforvalteren i Innlandet ansetter hvert år sommervikarer. Nå er de på plass på Hamar og Lillehammer.
Statsforvalteren i Innlandet ansetter hvert år sommervikarer. Nå er de på plass på Hamar og Lillehammer. Foto: Statsforvalteren i Innlandet.

Siden 2020 har Statsforvalteren i Innlandet ansatt sommervikarer. Nå er de på plass og klare for innsats. Årets sommervikarer kommer fra Odalen, Øyer, Gausdal, Romerike og Mo i Rana. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 29.06.2022

Statsforvalteren i Innlandet har hatt et ønske om å gjøre seg tilgjengelig som arbeidsplass for de unge. Da det under pandemien ble vanskelig for de unge å få seg sommerjobb, fikk dette et spesielt fokus. Flere enheter hos Statsforvalteren i Innlandet benytter seg nå av sommervikarer og har stor nytte av det.

- Sommervikarene tilfører vitalitet, andre måter å se ting på, digitale ferdigheter og «piffer» oss opp litt. Vi vinner nye jaktmarker for morgendagens medarbeidere, vi får veldig god hjelp gjennom sommerperioden og vi lærer av dem. De får jobb og inntekt, de får viktig læring og erfaring på CV og utviklet nettverk. Dette er en vinn vinn situasjon, sier Organisasjons- og HR direktør Beate Golten.

Her er årets sommervikarer

Gruppebilde av sommervikarer

Fra venstre: Elin Mangseth skal jobbe i enheten Areal og klima. Elin er utdannet innen biologi og naturforvaltning. Tidligere har hun jobbet i Bærum kommune og i Viken fylkeskommune. Hun er bosatt i Oslo, men er fra Odalen.

I midten: Amund Magnus Golten skal jobbe i enheten Fellestjenester og drift. Han møter du i resepsjonen på Rosenlund. Han er 21 år gammel og studerer ved Universitet i Bergen. Amund Magnus er opprinnelig fra Øyer. I Bergen studerer han sammenliknende politikk og befinner seg for tiden i England som en del av utdanningsprogrammet. Amund var her i fjor også.

Til høyre: Thea Kristine Seim Sønstelie skal jobbe i enheten Barnevern og familie. Thea Kristine har en bachelorgrad i sosiologi fra Manchester og fullførte akkurat fjerdeåret på jussen i Bergen. Hun er oppvokst på Romerike.

Portrettbilde Vida Maria Steiro

Vida Maria Steiro skal jobbe i enheten Vannforforvaltning og forurensning. Vida Maria har akkurat fullført en toårig master i naturforvaltning ved NMBU i Ås. Før masteren tok hun en bachelor i geobiologi ved Brown University i USA. Vida Maria kommer fra Mo i Rana.

Portrett Erik Houm 

Erik Houm skal jobbe i enheten Vergemål. Til daglig studerer Erik samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo, hvor han også bor. Erik er 23 år og kommer fra Gausdal.

Vi ønsker alle våre sommervikarer velkommen og lykke til!

Kontaktpersoner