Digitalt møte om Statsbudsjettet 2022

Dagen etter fremleggelsen av statsbudsjettet 2022, ble kommunene i fylket samlet i et kort digitalt møte.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 14.10.2021

Fylkeskommunen oppsummerte og ga sine kommentarer til budsjettforslaget. Statsforvalteren presenterte budsjettforslagets virkninger for kommunene i Trøndelag og la også fram fordelingen av skjønnsmidler. Lysbildepresentasjonene fra møtet finner du i lenkene til høyre.

Skjønnsmidler

Kommunene vil i løpet av kort tid få kopi av brev som viser samlet fordeling av skjønnsmidler for 2021, med unntak av skjønnsmidler knyttet til koronasituasjonen som fordeles senere i høst.

I listen til høyre i skjermbildet ligger det også en oversikt over hvilke prosjekter som ble tildelt prosjektskjønn for 2022. Felles tildelingsbrev blir sendt ut til kommunene i fylket i løpet av oktober.

Nasjonal sending KS

Møtet bygget videre på informasjon fra en nasjonal sending som KS arrangerte tidligere på dagen. I den nasjonale sendingen presenterte KMD regjeringens budsjettforslag og KS ga sine kommentarer. Lysbilder fra den nasjonale sendingen finner du på denne lenken: https://www.ks.no/fagomrader/okonomi/statsbudsjettet-2022/folg-ks-seminaret-om-statsbudsjettet-13.-oktober/

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.