Konferanse: Velferdsteknologi og fremtidens helsetjenester

Konferansen om velferdsteknologi og fremtidens helsetjenester ble arrangert av Trøndelagsløftet som i prosjektperioden har vært finansiert av Statsforvalteren i Trøndelag.

Det ble tatt opp aktuelle tema som styringsdata, digital hjemmeoppfølging, teknologiske løsninger og mulighetene innen velferdsteknologi. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 31.01.2023

Oppsummering av konferansen

Konferansen ble gjennomført på Stjørdal, den 27. januar 2023, og det var 220 deltakere fra ulike kommuner, organisasjoner og teknologileverandører som deltok. 

Dagen ble innledet av Stjørdal kommune sin ordfører Eli Arnstad og det ble gitt et innblikk i hvordan de har jobbet med velferdsteknologi i deres kommune. Representanter fra Stjørdal kommune delte sine erfaringer med logistikk-løsning for hjelpemidler. 

image09arm.png

Det ble holdt innlegg om neste års aktiviteter for Trøndelagsløftet, og overgang til å være et nettverk i regi av KS. Innholdet i aktivitetene og målene for neste år ble presentert av prosjektleder for Trøndelagsløftet, Stine Slørdal med flere. 

Bilde av Stine m.m.jpg

Trøndelagsløftet har fra Statsforvalteren i Trøndelag fått midler til å utvikle en løsning med digitalt visningsrom og denne ble presentert av Viggo Murvold og Stine Slørdal.

blobid0.jpg

Ta kontakt på e-post habli@statsforvalteren.no dersom dere ønsker mer informasjon om konferansen, satsningene innen velferdsteknologi eller ønsker å få tilsendt materiellet til det digitale visningsrommet. 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.