Bli med på forskningslunsj

Fylkesmannen i Trøndelag inviterer til lunsj med forskere om kognisjon, helse og atferd. Hver dag i en uke får du en lunsjrett å tenke på her.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 21.09.2020

Flere arrangement

Det vil være en rekke arrangementer rundt om i Trøndelag under forskningsdagene. Også Fylkesmannen i Trøndelag ønsker å bidra på ulikt vis under forskningsdagene. Det skjer ved at Fylkesmannen formidler og deler kunnskap om hjernen gjennom en serie lunchmøter.

Mandag 21. september

Forskningslunsj: Psykisk utviklingshemming, diagnose og konsekvenser. Foredragsholder Nils Olav Aanonsen, Avdeling for nevrohabilitering, Oslo Universitetssykehus

Tirsdag 22. september 

Forskningslunsj: Autismespektertilstand, context blindness. Foredragsholder: Peter Vermeulen

Onsdag 23. september

Forskningslunsj: Utviklingshemming og autismespektertilstand

Foredragsholder Elisabeth Wigaard Psykologspesialist, klinisk nevropsykologi, SUA seksjon utviklingshemming og autisme, Psykiatrisk avdeling Blakstad.

Torsdag 24. september

Forskningslunsj: Autisme og psykiske lidelser - gjenkjennelser og forekomst. Foredragsholder Sissel Berge Helverschou, Ph.d, psykologspesialist,  Nasjonal kopetansesenter for sjelden diagnoser.

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival i regi av Norges forskningsråd. Festivalen har vært arrangert siden 1995. Målet med festivalen er blant annet å skape begeistring og forståelse for forskning, formidle hva forskning betyr i vårt daglige liv og vise sammenhengen mellom forskning, innovasjon og næringsliv.

Du finner flere foredrag og seminar fra Forskningsdagene 2020 på Universitet Nord sine nettsider.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.