Velkommen til Nordlandskonferansen 2024 - husk å melde deg på!

Utvikling i nord, digitalisering, grønn omstilling, klimatilpasning i kommunene, sikkerhet, beredskap og frivillig arbeid blant temaene i et tettpakket program med mange spennende innledere på Nordlandskonferansen 2024.

Digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Oldernes Tung kommer til Nordlandskonferansen 5. og 6. mars 2024 i Bodø. Hit kommer også mange andre spennende innledere.

Publisert 20.02.2024
For andre år på rad har KS, Nordland fylkeskommune og Statsforvalteren i Nordland slått seg sammen for å arrangere Nordlandskonferansen.
 
Konferansen er en svært viktig møteplass for politisk og admistrativ ledelse i kommunene, næringslivet, statlige aktører i fylket og andre som kan ha interesse av å delta.
 
Årets konferanse setter søkelys på flere sentrale temaer som har stor betydning for Nordland.
 
Vi får høre stemmer fra de unge i nord, regjeringen, fra næringslivet i fylket og våre naboer i Norbotten, fra Forsvaret, politiet, akademia og frivillig sektor for å nevne noen. 
 
Konferansier og møteleder Siri Lill Mannes skal lose oss trygt gjennom et tettpakket program med inspirerende foredrag og samtaler disse to dagene.
 

Til program og påmelding!

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.