Fylkeslegen på besøksrunde i Innlandet

Foto: Henning Østertun Homlong/Statsforvalteren i Innlandet.

Fylkeslege Harald Vallgårda besøker nå flere av kommunene i Innlandet for å se hvordan de jobber og høre mer om deres erfaringer rundt pandemihåndteringen. Han er svært imponert over innsatsen til kommunene.  

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 13.07.2021

Torsdag 8. juni startet han sin besøksrunde og var innom Sør-Odal, Nord-Odal, Åsnes og Eidskog. I videoen under kan du se litt fra besøket på grensestasjonen på Magnor i Eidskog. Grensestasjonen ligger rett ved grensen og her blir innreisende fra Sverige testet.

God innsats fra kommunene

I de kommende ukene fortsetter Vallgårda sin besøksrunde og han ønsker å få besøkt så mange kommuner som mulig i løpet av sommeren. Kommunene har bidratt veldig bra under pandemien og har ifølge fylkeslegen gjort et formidabelt arbeid. Kommunelegene har hatt god oversikt og vært svært viktige for å hjelpe til med å kartlegge utbredelsen av pandemien.  

 – Jeg vil understreke at kommunene har vært veldig fleksible, at de har vært veldig kreative og innovative og har funnet nye løsninger på mange store utfordringer de har hatt i denne tiden.

Denne uken fortsetter Vallgårda sin besøksrunde til Lesja, Sel, Vågå og Lom.

Kontaktpersoner