Vi minner om at kompetansepakkene om fagfornyelsen fortsatt er tilgjengelige for alle skolene i Agder

Statsforvalteren inngikk i 2020 et samarbeid med Universitetet i Agder og Læringsmiljøsenteret ved Universitetet i Stavanger om å utarbeide kompetansepakker som støtte ved implementering av fagfornyelsen.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 11.05.2021

Kompetansepakkene består av ulike tematiske moduler med digitale forelesninger og dertil tilhørende drøftingsoppgaver. Modulene er tenkt brukt ved alle skolene på Agder både på planleggingsdager og på personalmøter gjennom skoleåret. Innholdet vil være et supplement og en videre konkretisering av informasjonen som foreligger fra Utdanningsdirektoratet.

I kompetansepakkene fra læringsmiljøsenteret ligger det  syv filmer og dertil tilhørende refleksjonoppgaver. Fire av filmene omhandler fagfornyelsen og læringsmiljø, og de tre andre omhandler det tverrfaglige temaet folkehelse og livsmestring. 

Kompetansepakkene fra UiA er åpent tilgjengelige på deres nettsider ved å følge denne lenken:

https://www.uia.no/om-uia/prosjekter/de-nasjonale-satsningene-for-kompetanseheving-i-skole-og-barnehageutvikling-paa-agder/grunnskole/fagfornyelsen-grunnskole

Kompetansepakkene fra Læringsmiljøsenteret ved UiS er også tilgjengelige for de som jobber ved skolene i Agder. Disse modulene legges ikke ut åpent. De skolefaglig ansvarlige i kommunene og på friskolene vil få tilsendt den relevante påloggingsinformasjon på nytt.