Fagkonferanser samfunnssikkerhet og beredskap, våren 2018 -et lite utvalg

Det er en investering og prioritering å skulle dra på konferanser i en hektisk arbeidshverdag. Å bevilge seg litt faglig påfyll kan imidlertid være en riktig investering noen ganger, både med tanke på kompetanseheving, nettverksbygging og for å få noen nye, friske innspill.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 12.12.2017

I 2018 er det et hav av spennende tilbud innenfor fagområdet sikkerhet og beredskap. Våren starter allerede 4.-5. januar, med Samfunnssikkerhetskonferansen 2018 i Stavanger. Konferansen er et samarbeid mellom Fylkesmannen i Rogaland, Sør-Vest politidistrikt, NATO JWC, Stavanger universitetssykehus- Helse Stavanger og Universitetet i Stavanger. Se link til programmet.

5.-6. februar 2018 kan interesserte reise til Oslo for å delta på Samfunnssikkerhetskonferansen som DSB arrangerer, temaet for året er «fremtidens utfordringer, er vi forberedt? Se link under. 6. april arrangerer Forsvarets høgskole, politihøgskolen og Høgskolen i Innlandet sin årlige beredskapskonferanse i Oslo, tema for 2018 er Samhandling i beredskaps-Norge – erfaringslæring og oppfølging av kriser og øvelser. Se link til konferansen.

I Kristiansand arrangerer Fylkesmannen i Aust og Vest-Agder, Sivilforsvaret og Kristiansand kommune Kristiansandskonferansen den 19. april. Foreløpig ligger det ikke noe ute på internett om denne, men følg med når programmet blir lagt ut. Beredskapsstaben hos Fylkesmannen gleder seg til å være med å arrangere denne 6 årlige beredskapskonferansen, og kan garantere spennende tema og debatter.

http://www.uis.no/samfunn-og-samarbeid/konferanser-og-moteplasser/konferanser/samfunnssikkerhet-2018/  

https://www.dsb.no/kurs-og-konferanser/andre/samfunnssikkerhetskonferansen-2018/

https://www.inn.no/konferanser/beredskapskonferansen-2018

 

Kontaktpersoner