Jobb hos oss

Statsforvalteren i Agder er en spennende arbeidsplass med mange jobbmuligheter. Vår oppgave er å sørge for at retningslinjer fra regjeringen og Storting blir fulgt opp regionalt og lokalt. Ved siden av å utføre tilsyn, gir vi kommunene veiledning og hjelp til tolkning av lovverk og forskrifter.  Hos oss vil du få faglige utfordringer, faglig utvikling i lag med trivelige kollegaer.

For å søke på en stilling hos oss må du først registrere din CV i vår rekrutteringsportal: jobbnorge.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 17.01.2019

Rekrutteringsprosessen:

1.Søknaden

Ledige stillinger offentliggjøres på vår hjemmeside, Jobbnorge.no, på nav.no og i Agderposten og Fædrelandsvennen. Vi ønsker at alle våre søkere benytter vårt elektronisk søknadsskjema og laster opp CV, vitnemål og attester. Vi behandler dessverre ikke åpne søknader. Du vil motta en bekreftelse fra jobbnorge, når du har registrert din søknad. Kontakt oss hvis du ikke har mottatt bekreftelse på mottatt søknad innen 24 timer.  Etter at søknadsfristen har gått ut vil det bli laget en offentlig og utvidet søkerliste. Du kan søke i jobbnorge om du ønsker å bli unntatt offentlighet. At man ikke ønsker at dagens arbeidsgiver skal få kjennskap til at man er søker, er som hovedregel ikke god nok grunn til at vi unntar søkerens navn fra offentligheten. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju.

2.Tilbakemelding

Vi legger vekt på å gjøre en grundig vurdering av alle innkomne søknader etter kvalifikasjonsprinsippet. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju.

3. Intervjuet

Det er representanter fra ansettelsesrådet som foretar intervjuene. Det kan bli aktuelt med andregangs intervju for å gå i dybden på din personlighet, egenskaper, kvalifikasjoner og ferdigheter.

4. Referansesjekk

Referansehenting blir gjennomført etter avtale med den enkelte søker.

5. Ansettelse

Avdelingsdirektør utarbeider et forslag på hvem man ønsker å innstille og sender innstillingen til ansettelsesrådet for endelig godkjenning. Hvis du er den utvalgte kandidaten til stillingen, vil du motta ett tilbud fra oss. Svar på om du takker ja eller nei til stillingen, skal sendes via sikker melding.

 Hvis du ikke får stillingen, vil du motta et brev med avslag. Du er velkommen til å søke på andre stillinger hos oss i fremtiden.

Statsforvalteren i Agder er en IA-bedrift og ønsker mer mangfold. Vi oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, alder, funksjonsnedsettelse, etnisk eller nasjonal bakgrunn. Du kan via jobbnorge sette opp varsel, slik at du får beskjed om ledige stillinger hos Statsforvalteren i Agder.

Hvis du noen spørsmål angående prosessen, er det bare å ta kontakt med våre HR-rådgivere.

Vi takker for interessen og ønsker deg lykke til med søknaden!

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.