Høring av forvaltningsplan for Birkelid naturreservat

Høyringsfrist:
18. april 2022 23:59
Foto: Statsforvalteren i Agder.

Utkast til forvaltningsplan med enkel besøksstrategi for Birkelid naturreservat i Kristiansand kommune er lagt ut på høring. Høringsfristen er 18. april 2022.

Publisert 18.03.2022

Verneområdet ble opprettet ved kongelig resolusjon 21. juni 2017. Formålet med naturreservatet er å bevare et område med bestemt type natur i form av et sammenhengende, relativt urørt skogområde med rik edelløvskog av alm-lindeskog og lågurt-eikeskogutforming.

Om forvaltningsplanen
Forvaltningsplanen gir retningslinjer om bruk og brukerinteresser, informasjon, skjøtsel, tilrettelegging og andre tiltak i verneområdet. Planen skal fungere som et praktisk hjelpemiddel for forvaltningsmyndigheten og sikre en enhetlig forvaltning av verneområdet. Planen er laget i Miljødirektoratets digitale system for forvaltningsplaner på nett.

Høringen
Vi ønsker innspill fra de med bruksinteresser i området på utkastet til forvaltningsplan og besøksstrategi. Du finner dokumentene til høyre på denne siden eller i naturbase

Høringsuttalelser sendes til Statsforvalteren i Agder, postboks 504, 4804 Arendal, eller på e-post til sfagpost@statsforvalteren.no. Frist for innspill er 18. april 2022. 

Høyringsfrist:
18. april 2022 23:59