Regional skolematkonferanse

Dato:
13. april 2016 13.30 - 17.00
Sted:
Universitetet i Agder, Kristiansand, Rom B 1001
Arrangør:
Fylkesmannen i Aust- og Vest- Agder i samarbeid med Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet og UiA
Målgruppe:
Skoleeiere og –ledelse, men også lærere, elevrepresentanter, FAU-leder, kantineansatte, skolehelsetjeneste, tannhelsetjeneste og andre som har interesse av konferansen. Både for grunnskole og videregående skole.

Invitasjon til konferanse 13. april 2016 om skolemat i grunnskole og videregående skole.

Publisert 25.02.2016

Mat og måltider i skolen har stor betydning for elevenes kosthold, trivsel og læring.

I oktober 2015 ble en ny nasjonal retningslinje for mat og måltider i skolen lansert. Målet med retningslinjen er å bidra til å sikre gode rammer for måltidene og god ernæringsmessig kvalitet på tilbudet av mat og drikke.

Formålet med konferansen er å støtte opp om det arbeidet som allerede gjøres for å styrke skolemåltidet som del av læringsmiljøet og som en del av det store folkehelsearbeidet. I tillegg til presentasjon av ny retningslinje fra Helsedirektoratet, blir en sentral del av konferansen å formidle erfaringer fra skoler og kommuner i regionen og deres måltidsarbeid, med små og store tiltak og ideer. Målet med konferansen er å kunne inspirere og motivere til økt fokus og systematisk arbeid med skolemåltidet og mattilbudet.

 

Dato:
13. april 2016 13.30 - 17.00
Sted:
Universitetet i Agder, Kristiansand, Rom B 1001
Arrangør:
Fylkesmannen i Aust- og Vest- Agder i samarbeid med Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet og UiA
Målgruppe:
Skoleeiere og –ledelse, men også lærere, elevrepresentanter, FAU-leder, kantineansatte, skolehelsetjeneste, tannhelsetjeneste og andre som har interesse av konferansen. Både for grunnskole og videregående skole.