Midlertidige endringer i ledelsen

Øystein Johannesen er fungerende statsforvalter i perioden 7.mars til 13.mai, da statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høyskole.
Øystein Johannesen er fungerende statsforvalter i perioden 7.mars til 13.mai, da statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høyskole. Foto: Leif arne Holme / Statsforvalteren i Trøndelag.

Assisterende statsforvalter Øystein Johannessen er fungerende statsforvalter i Trøndelag i perioden 7.mars til 13. mai.

Publisert 07.03.2022

Samtidig med at Johannessen fungerer som statsforvalter, trer Mari Mogstad inn i rollen som fungerende assisterende statsforvalter. Mogstad er i dag kommunaldirektør hos Statsforvalteren.

De midlertidige endringene i ledelsen av statsforvalterembetet i Trøndelag skjer som følge av at statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høgskole. Kurset skulle opprinnelig gjennomføres tidligere i år, men ble flyttet på grunn av koronapandemien.

Endringer også på avdelingsnivå

Det er ikke bare i den øverste ledelsen av embetet det blir midlertidige endringer. Seksjonsleder Kjetil Ollestad går inn som fungerende kommunaldirektør i perioden 7.mars til 13.mai.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.