Midlertidige endringer i ledelsen

Øystein Johannesen er fungerende statsforvalter i perioden 7.mars til 13.mai, da statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høyskole.
Øystein Johannesen er fungerende statsforvalter i perioden 7.mars til 13.mai, da statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høyskole. Foto: Leif arne Holme / Statsforvalteren i Trøndelag.

Assisterende statsforvalter Øystein Johannessen er fungerende statsforvalter i Trøndelag i perioden 7.mars til 13. mai.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 07.03.2022

Samtidig med at Johannessen fungerer som statsforvalter, trer Mari Mogstad inn i rollen som fungerende assisterende statsforvalter. Mogstad er i dag kommunaldirektør hos Statsforvalteren.

De midlertidige endringene i ledelsen av statsforvalterembetet i Trøndelag skjer som følge av at statsforvalter Frank Jenssen deltar på sjefskurset ved Forsvarets høgskole. Kurset skulle opprinnelig gjennomføres tidligere i år, men ble flyttet på grunn av koronapandemien.

Endringer også på avdelingsnivå

Det er ikke bare i den øverste ledelsen av embetet det blir midlertidige endringer. Seksjonsleder Kjetil Ollestad går inn som fungerende kommunaldirektør i perioden 7.mars til 13.mai.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.