Ledige stillinger

Hos Statsforvalteren har vi et vidt spekter av spennende jobber på tvers av mange fagfelt. Her jobber du med saker som har stor betydning for samfunnet som helhet og innbyggerne som enkeltmennesker.

Publisert 12.05.2016, Sist endret 18.10.2022

Når du jobber hos oss treffer du alltid noen som har en annen bakgrunn enn deg selv. Det gir store muligheter for læring og tverrfaglig samarbeid.

Samarbeid og samfunnsforståelse er spesielt viktig i det arbeidet vi gjør.

Vi ønsker oss derfor medarbeidere med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn, som er opptatt av faglig utvikling.

Vi ansetter blant annet jurister, økonomer, ingeniører, leger, samfunnsvitere, pedagoger, sykepleiere og naturvitere.

Møt noen av våre ansatte

 

Elisabeth Juliussen, marinbiolog

"Når man jobber hos Statsforvalteren får man være en del av de beslutningene som faktisk påvirker fremtidens naturressurser, vern og naturbruk"

Bli bedre kjent med Elisabeth

Steffen Nordahl Jørgensen, pedagog

"Det er ikke det samme som å være konfliktløser i barnehagen, men det handler mye om det samme – å komme fram til løsninger som fungerer for flere parter"

Bli bedre kjent med Steffen

Sita Grepp, barnevernspedagog

"Det gir meg mye å vite at jobben min påvirker andre mennesker i positiv forstand, at jeg kan bidra til å gjøre andres liv bedre"

Bli bedre kjent med Sita

Olaf Onsøyen, administrasjonsleder

"Her får jeg lede de menneskene som jobber med å tilrettelegge for at samfunnsoppdraget ivaretas, og jeg tror ikke jeg kunne fått en mer givende jobb som leder enn det"

Bli bedre kjent med Olaf

Stine Hagen, jurist

"Jeg brenner veldig for jussen, og det fine med Statsforvalteren er at vi har en behandlingstid som tillater oss å gå skikkelig i dybden og lar oss gjøre en faglig grundig jobb"

Bli bedre kjent med Stine

 

Ledige stillinger hos Statsforvalteren
To faste stillinger - rådgiver/seniorrådgiver - forurensning - Miljøavdelingen - Statsforvalteren i Vestfold og Telemark - Søknadsfrist: onsdag 4. oktober 2023 Vi søker rådgiver/seniorrådgiver til vår klima - og miljøvernavdeling - Statsforvalteren i Oslo og Viken - Søknadsfrist: onsdag 4. oktober 2023 Fagdirektør - Grønn omstilling, bærekraft og innovasjon innen skog- og trebruk - Statsforvalteren i Innlandet - Søknadsfrist: torsdag 5. oktober 2023 Rådgivar/seniorrådgivar - tilskot og kontroll - Statsforvalteren i Rogaland - Søknadsfrist: søndag 8. oktober 2023 Rådgiver/seniorrådgiver landbruk - Statsforvalteren i Troms og Finnmark - Søknadsfrist: mandag 9. oktober 2023 Jurist til reindriftsavdelingen - 1 års vikariat - Statsforvalteren i Troms og Finnmark - Søknadsfrist: mandag 9. oktober 2023 Er du vår nye IT-drift tekniker på Microsoft-plattformen?  - Statsforvalterens fellestjenester - Søknadsfrist: mandag 9. oktober 2023 Vi søker rådgiver/seniorrådgiver til å jobbe med beredskap hos Statsforvalteren i Oslo og Viken - Statsforvalteren i Oslo og Viken - Søknadsfrist: onsdag 11. oktober 2023 Rådgivar/seniorrådgivar – miljøoppfølging næringsliv - Statsforvaltaren i Møre og Romsdal - Søknadsfrist: søndag 15. oktober 2023 Seniorrådgivar - barnehage og skole - Statsforvaltaren i Møre og Romsdal - Søknadsfrist: søndag 15. oktober 2023 Jurist KHT ØV - Statsforvalteren i Oslo og Viken - Søknadsfrist: søndag 15. oktober 2023 Landbruksdirektør - Statsforvalteren i Rogaland - Søknadsfrist: søndag 15. oktober 2023 Kommuneøkonom - Statsforvalteren i Troms og Finnmark - Søknadsfrist: mandag 16. oktober 2023 Underdirektør - naturmangfold - Statsforvalteren i Nordland - Søknadsfrist: tirsdag 24. oktober 2023

Hva gjør Statsforvalteren?

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 22.09.2023

Med hjerte for havet og faget

Elisabeth H. Juliussen er utdannet marinbiolog og tar doktorgrad innenfor kystsoneøkologi samtidig som hun er i full jobb som rådgiver hos Statsforvalteren.


Publisert 22.09.2023

En lederjobb med høyere verdi

For Olaf Onsøyen er det viktigste med yrkeslivet å ha en jobb som gir mening. Noe som gjør at han føler at han faktisk utgjør en forskjell.


Publisert 20.09.2023

Fra advokatfullmektig til seniorrådgiver i juridisk seksjon

Stine Hagen elsker TV-serier fra 80 og 90-tallet og er tidligere profesjonell danser. Hvordan endte hun opp som jurist hos Statsforvalteren?


Publisert 20.09.2023

Har aldri opplevd at jobben har vært kjedelig

Sita Grepp har jobbet som rådgiver for rus og psykisk helse hos Statsforvalteren i 16 år, og har ingen planer om å gi seg med det første.


Publisert 20.09.2023

Med praktisk erfaring i bagasjen

Steffen Nordahl Jørgensen er barnehagelæreren som gikk fra sandkassa til forvaltning av både skole-, opplærings- og barnehageloven.


Lyst til å jobbe hos oss?

Statsforvalteren er statens representant i fylket og har oppgaver på mange fagområder. Derfor ønsker vi oss medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn. Vi er avhengige av å rekruttere og beholde flinke folk. Les mer om oss i denne reportasjen hos Næringsliv Norge