Presserom

Ta kontakt med en av kontaktpersonene dersom du har spørsmål.

Publisert 01.01.2021, Sist endra 04.01.2021

Vi kan hjelpe journalister med å finne riktig person for nyttig bakgrunnsinformasjon, saksopplysninger og intervju. Vi legger til rette for pressen under større møter og arrangementer, som kongelige besøk, statsbesøk og andre offisielle besøk. Her finner du også pressebilder av våre SFINs ledere. Siden er under oppbygging, så ta kontakt dersom du trenger bilder av 

For å få daglige nyheter, artikler, prinsipielle vedtak osv. anbefaler vi deg å opprette abonnement på nyheter/saker fra våre nettsider. Statisk informasjon om våre ti kjerneområder finner du lenker til fra denne siden.

Pressebilder

Vi jobber med å få på plass pressebilder av ledelsen. Disse blir lastet opp på siden pressebilder så snart de er klar. Har du behov for bilde som mangler fra listen? Ta kontakt med oss.  

Logo og designmal

Statsforvalterne har utarbeidet en felles designmal som etter hvert vil bli brukt overalt der vi er til stede visuelt. Designmalen finner du på denne undersiden, der du også kan laste ned vår logo i ulike formater.


Publisert 12.05.2022

Pressebilder

Bilder til fri bruk av mediene. Se kreditering under hvert bilde. 


Publisert 01.01.2021, Sist endra 16.08.2021

Logo og designmanual

Statsforvalterne har en felles designmanual (se relaterte lenker). Logoen finnes i flere varianter; bokmål, nynorsk og med og uten engelsk tekst.