Nettmøte 17.november - Økt mangfold av lokalmat i butikk

Vi vil med dette invitere deg som lokalmatprodusent med på et givende, lærerikt og engasjerende nettmøte tirsdag 17.november kl 10-11:30!

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 20.10.2020

Vårt felles mål er å løfte frem lokal mat og drikke fra Matregionen Rogaland. Vi ønsker å gjøre deg som produsent bedre i stand til å selge dine varer via dagligvarekjedene, liten som stor. Økt profesjonalisering vil ha betydning uansett om man leverer til dagligvarehandelen eller ei.

Tema for nettmøtet er:

MATKJEDENE – hvordan komme inn og hvilke krav stiller kjedene til deg som leverandør, hva er viktig å ha på plass av registreringer (f.eks. EPD, GTIN), hva tilbyr lokalmat.no?

SYNLIGHET – hvordan får kjedene kjennskap til dine produkt?

TILGJENGELIGHET – hvordan få produktene ut i butikk?

Målgruppen er dere som ønsker å være i dagligvare- og servicemarkedet, men det er åpent for alle lokalmat-produsenter uavhengig av hvem dere leverer til.


Program

10.00 – 10.05  Velkommen – kjøreregler for møtet

10.05 – 10.35 

Hva vekker interessen for lokale matprodukt hos NorgesGruppen? Hva må være på plass for å komme inn i kjeden? Eivind Haalien, kategorisjefsjef lokalmat og spesialiteter og Cecilie Klovning Espeland, markedssjef ASKO
10.35 – 10.55 Hvordan har Nyyyt klart å lykkes og hva kan vi lære?
Georg-Fredrik Ueland, NYYYT
10.55 – 11.15 Hva har vi gjort for å komme inn i kjedene og har det vært en suksess? Tor Sigve Taksdal, Austrått Kaffebrenneri
11.15 – 11.30  Oppsamlingsrunde – flere spørsmål og tema for neste møte

       

Følg linken for påmelding (for å få tilsendt linken til nettmøtet)


Nettmøtet er gratis og et samarbeid mellom Fylkesmannen i Rogaland, Rogaland fylkeskommune, Gladmat og Kompetansenettverk lokalmat Sør.

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.