Korona i Innlandet

Regjeringen har igjen innført påbud, råd og anbefalinger for å få stoppet den økende smitten av koronavirus i landet. Statsforvalteren i Innlandet følger situasjonen kontinuerlig. Her finner du lenker til overordnede myndigheter og saker vi selv legger ut om temaet.

17.01.2022

Høring - Frivillig vern av skog - Vassfaret naturreservat og omgjøring av Indre Vassfaret landskapsvernområde

Et forslag om vern av 21 831 dekar skog i Vassfaret er nå sendt på høring. Arealet ligger innenfor Indre Vassfaret landskapsvernområde, og foreslås nå vernet som naturreservat, kalt Vassfaret naturreservat. Du kan gi dine innspill innen 20. april 2022.


16.01.2022

Vind gir oransje farevarsel for flere Innlandskommuner

Det er sendt ut oransje farevarsel i Innlandet fordi et hurtiggående stormsenter vil treffe Trøndelagskysten og bevege seg østover sent søndag kveld. Farevarselet Østafjells gjelder kraftige vindkast over 23 m/s.


14.01.2022

Regjeringen letter på koronatiltakene

Det er fortsatt viktig at du praktiser god hånd- og hostehygiene, holder deg hjemme og tester deg hvis du er syk og at du vaksinere deg. Det forventes høye smittetall fremover, men som samfunn tåler vi nå viruset bedre. 


14.01.2022

ReHabiliteringsforum

Etter to års pause arrangeres ReHabiliteringsforum. Arrangementet er kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell og fagfolk. Ny frist for påmelding er 26.01.22.


Flere nyheter Få nyhetsvarsel

Følg oss på sosiale medier