Helseavdelingen styrkes med 10 nye faste stillinger

Vår helseavdeling har mange spennende oppgaver, og nå er det bestemt at den skal styrkes faglig og ressursmessig. Ønsker du å jobbe med helse- og omsorgsoppgaver i Norges største Statsforvalterembete? Vi har ledige stillinger i Moss, Oslo og Drammen.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 16.03.2021

Vi kan tilby spennende oppgaver hvor du får jobbe sammen med dyktige kollegaer i et tverrfaglig og inkluderende arbeidsmiljø. Embetet har fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger.

Helseavdelingen har en utadrettet virksomhet mot helse- og omsorgstjenesten, helse- og omsorgspersonell og sentrale myndigheter. Avdelingen har varierte forvaltningsoppgaver, herunder å føre et overordnet tilsyn med virksomhetene og å behandle et stort antall tilsyns- og klagesaker, samt å veilede og undervise helsepersonell. Dette krever en robust faggruppe, og avdelingen har omtrent 100 ansatte med ulik fagbakgrunn og kompetanse. 

Vil du bli en av våre nye medarbeidere? 

Statsforvalteren er statens representant i fylket og har ansvar for å følge opp vedtak, mål og retningslinjer fra Stortinget og regjeringen. Vi er også et viktig bindeledd mellom kommunene og sentrale myndigheter. En jobb i Norges største satsforvalterembete gir deg varierte og spennende utfordringer innen områder som helse,  plan- og bygg, miljø, sosial, utdanning, vergemål og alminnelig forvaltning. Vi har plikter og oppgaver i tilknytning til over 400 lover og forskrifter, og som spenner over en betydelig del av all samfunnsaktivitet.