Oversikt over samlinger innen barnehage og skole i 2021

Statsforvalteren har som oppdrag å informere og veilede på barnehage- og utdanningsområdet. Samlinger for ulike målgrupper er en del av dette oppdraget. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 16.02.2021

Nedenfor er en oversikt over planlagte samlinger for 2021:

  • 24.-25. mars: Veiledningssamlinger for kommunen som barnehagemyndighet og skoleeier. Her vil tema være forvaltningskompetanse og internkontroll.
  • 21.-22. april: Kommunesamling for kommunen som barnehagemyndighet og skoleeier. Se egen invitasjon som allerede er sendt ut for mer om innholdet.
  • 9. juni: Fagdag – kompetanseordningene for lokal kompetanseutvikling. Målgruppen er primært samarbeidsfora og regionale arbeidsgrupper som arbeider 
  • 13.-14. oktober: Veiledningssamlinger for barnehage og skole. 
  • 10.-11. november: Kommunesamling for kommunen som barnehagemyndighet og skoleeier

Det vil bli aktuelt å arrangere flere veiledningssalinger ut over året. Alle samlinger som blir arrangert, vil bli publisert under «Kurs og arrangementer». Vi anbefaler alle kommuner og skoleeiere om å abonnere på nyheter, slik at man alltid er oppdatert på nyheter, kurs og seminarer.

For øvrig gjør vi også oppmerksom på at det allerede har vært gjennomført samlinger om Kompetanseløftet for spesialpedagogikk og inkluderende praksis, innføring av nytt kapittel i barnehageloven om psykososial barnehagemiljø, og ny integreringslov.