Viste seg fram i Berlin

I løpet av noen hektiske dager i Berlin 18. - 27. januar fikk en rekke nordnorske mat- og reiselivsbedrifter vist seg fram på verdens største matmesse. Vi har satt sammen en liten stemningsrapport fra årets Grüne Woche i Berlin. Se filmen her!

 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 08.02.2019

Bakgrunn:

Produsenter fra hele Norge deltok fra 18. – 27. januar på den store matmessen.

Fylkesmannen i Nordland ved Ingvill Bang og Hanne-Sofie Trager hadde prosjektledelsen for hele den nordnorske delegasjonen som deltok på årets Grüne Woche i Berlin.

I prosjektgruppen deltok også representanter fra Fylkesmannen i Troms og Finnmark, Innovasjon Norge i Nord-Norge samt Nordnorsk Reiseliv. Prosjektet er finansiert av Innovasjon Norge og Fylkesmennene.

Den norske deltakelsen er et ledd i å bygge Norge som en anerkjent mat- og reislivsnasjon med tydelig lokal og regionalidentitet. Norges deltakelse på Grüne Woche skal bidra til å styrke omdømmet for norsk mat og reiseliv.

Målet er videre å stimulere til samarbeid og nyskaping på tvers av geografiske grenser og næringsgrenser. I år var det utstillere fra regionene Fjell-Norge, Trøndelag og Nord-Norge som representerte Norge i Berlin.

- Det er svært gledelig å se hvilken betydning prosjektet har hatt for deltakende enkeltbedrifter og enkeltpersoner, samt for videre samarbeid mellom aktører både internt i landsdelen og på tvers av regionene, sier Ingvill Bang og Hanne-Sofie Trager hos Fylkesmannen i Nordland.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner