Fagsamling Psykisk helse og rus- Østre Viken Sør

Dato:
21. september 2022 08:30 - 15:30
Stad:
Quality Hotel i Sarpsborg
Arrangør:
Helseavdelingen
Målgruppe:
Ansatte i kommunen i Østre Viken Sør (gml Østfold)
Håndtrykk
Håndtrykk Foto: Pixabay.

 

 

Publisert 19.05.2022

Program for dagen er ikke helt klart enda, men vi kan røpe at:

Einar Øvereng skal holde innlegg denne dagen, og snakke om etiske dilemmaer.

Einar Øverenget er en av Norges mest anerkjente filosofer, en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Han har en doktorgrad i filosofi fra Boston College, var opprinnelig med på å danne Humanistisk Akademi i 2000 og er i dag professor i filosofi ved Høgskolen i Innlandet.

Einar har som fokus å gjøre filosofi mer tilgjengelig for folk flest. Han har lenge vært husfilosof i Nitimen og på God Morgen Norge, og er også fast spaltist i Dagbladet Magasinet. Foredragene hans tar for seg en rekke spennende tema og vil gi deg dypere innblikk i spørsmål knyttet til etikk, verdier og kulturutvikling. Einar gjør store emner mer konkrete og anvendelige. Han har en helt egen evne til å utfordre forsamlinger for å skape ny refleksjon og innsikt, og bidrar til positiv vekst og utvikling hos kundene sine. 

Jurist Lasse Johansen kommer å skal snakke om "Mulighetsbilde og utfordringer ved å jobbe i andres hjem". Det vil også være innlegg om samme tema fra en av Østfoldkommunene.

 

PÅMELDING:

Det er 200 plasser og ansatte fra kommunene er prioritert, men om plassene ikke fylles opp vil ansatte fra spesialisthelsetjenesten kunne delta. Vi har først til mølla prinsipp og konferansen er gratis.  

Trykk her til påmelding, frist 01.09.22.

Det er bindende påmelding. Ved avmelding etter 01.09.22 eller manglende oppmøte, faktureres den enkelte med kostand på dagpakke. Dette er grunnen til at dere på påmeldinsskjemaet må fylle ut fakturaopplysninger.

 

Dato:
21. september 2022 08:30 - 15:30
Stad:
Quality Hotel i Sarpsborg
Arrangør:
Helseavdelingen
Målgruppe:
Ansatte i kommunen i Østre Viken Sør (gml Østfold)

Kontaktpersonar