Offentlig helsearbeid for LIS1

Dato:
27. april 2022 08:30 - 28. april 2022 16:00
Stad:
Webinar
Arrangør:
Statsforvalteren i Oslo og Viken
Målgruppe:
LIS1 med tjeneste i kommuner i Oslo og Viken mars 2022 - august 2022

Dette kurset i offentlig helsearbeid for LIS1-leger dekker obligatoriske læringsmål. Dersom kandidaten ikke får deltatt på kurset, er det kandidaten sitt ansvar i samarbeid med arbeidsgiver/veileder i kommunen å oppnå læringsmålene gjennom aktivitetene som fremgår av den individuelle utdanningsplanen.

Publisert 23.02.2022

Kursprogrammet ligger i høyre marg på denne siden. På artikkelsiden «Kurs og gruppeveiledning LIS1 våren 2022» finner dere et dokument med oversikt over ulike nettressurser som kan være nyttige for arbeidshverdagen og supplerer det som blir forelest på kurset. I denne oversikten finner dere også lenker til de nettsider og veiledere som er anbefalt forarbeid til kurset. Det forventes imidlertid at alle deltakerne har gjennomført NAV sitt e-læringskurs i sykmeldingsarbeid før kurset, da en av forelesningene bygger på denne forutsetningen. Vi oppfordrer tilsvarende også til å gå gjennom presentasjonen vi har lagt ut om førerkort og helsekrav, da godt kjennskap til innholdet er en forutsetning for å kunne følge med i de praktiske øvelsene på kurset, siden vi ikke legger opp til å bruke tid på basal teori. Innholdet i både NAV-kurset og førerkortpresentasjonen vil dere for øvrig ha god nytte av fra første dag i allmennpraksis.

Det er rundt 100 LIS1-leger som skal gjennomføre kurset. Kurset starter kl. 08.30 og slutter kl. 16.00 begge dager. Det anbefales å logge seg på senest 10 minutter før oppstart i tilfelle det oppstår tekniske problemer ved påloggingen.

Viktig: For å være med på kurs, må dere melde dere på elektronisk i påmeldingsmodulen nedenfor. Den elektroniske registeringen er en forutsetning for at vi skal kunne utstede kursbevis med læringsmål etter kursslutt.

NB:
Også de som ikke skal være med på kurset må gå inn i påmeldingsmodulen
for å bekrefte at de ikke skal delta (krysse av for svaralternativet «Nei»).

Påmeldingsfristen er forlenget til 03.04.22 kl. 24.00 (etter dette stenges påmeldingsmodulen), men meld deg helst på (eller kryss av for «Nei») så snart som mulig.