Imponerende aktivitet i de utvalgte kulturlandskapene

Gårdsbebyggelse og Gamle Tingelstad kirke er viktige elementer i det utvalgte kulturlandskapet i Gran. Området ble valgt ut i 2020 og omfatter områdene Granavollen, Tingelstad og Røykenvika.
Gårdsbebyggelse og Gamle Tingelstad kirke er viktige elementer i det utvalgte kulturlandskapet i Gran. Området ble valgt ut i 2020 og omfatter områdene Granavollen, Tingelstad og Røykenvika. Foto: Bjørn Jacobsen.

Det har være stor aktivitet i de seks utvalgte kulturlandskapene i Innlandet det siste året. Les mer om dette i nyhetsbrevet som omhandler alle de 46 områdene i Norge. 

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 01.02.2021

Det er et stort mangfold av aktiviteter i de utvalgte kulturlandskapene, både knyttet til jordbruksdrift, kulturarv og biologisk mangfold. Det er virkelig imponerende å lese om hva alle grunneierne og frivillige organisasjoner får til og legger ned av arbeid for å ta vare på verdiene i områdene. Dette er til stor inspirasjon for alle som eier et kulturminne, en gammel bygning, ei slåttemark, et beite eller noe annet som trenger skjøtsel. 

Hva med å planlegge årets sommerferie til noen av disse flotte områdene? Her finner du unike turmuligheter, kulturopplevelser, overnattingssteder, spennende steder å spise, fine sykkel- og bademuligheter i flere av områdene. 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.