Fagdag økonomisk rådgivning

Dato:
27. januar 2021 10:00 - 17:00
Stad:
Online - Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Oslo og Viken
Målgruppe:
Spesialister innen økonomisk rådgivning i kommunene

Statsforvalteren i Oslo og Viken, i samarbeid med Statsforvalteren i Agder, Vestfold og Telemark, og Innlandet, inviterer til fagdag for økonomiske rådgivere i regionene.

Publisert 20.01.2021

Fagdagen er todelt denne gangen. Før lunsj vil vi få høre om de som soner eller har sonet, og utfordringer de møter tilknyttet deres økonomiske situasjon. Etter lunsj vil det være saksdrøftelse hvor deltakere og kreditorer kan se på problemstillinger og eventuelle løsninger i fellesskap.

Vi får innlegg fra Kriminalomsorgen og Nettverk etter soning, hvor vi vil få innblikk i noen av deres arbeidsoppgaver og høre om hvilke utfordringer ser når de jobber med bruker og brukers økonomi. Vi vil etter lunsj se på en sak i fellesskap, vi sender ut eksempelet vi skal se på sammen med invitasjonen. Det legges opp til at deltakerne kan stille spørsmål og komme med innspill. Aktører som vil delta er blant annet, Bidrag og tilbakebetaling (tidligere NAVI), Oppdrag (tidligere SI), Skatt, Namsmannen og Lindorff.

Fagdagen arrangeres for økonomiske rådgivere på Østlandet. Vi ønsker å kunne ha dialog under saksdrøftelsen, og vil derfor benytte «vanlig» Teams-møte for å få til dette (samme møteform som info- og spørretimen). Med denne møteformen er det et grense på 300 deltakere. Dette antallet skal være tilstrekkelig til at alle som er økonomiske rådgivere i Nav på Østlandet, eller har ansvar for oppgaven i Nav-kontoret/kommunen/bydelen, vil kunne delta. Grensen for antall deltakere medfører at vi må ha en oversikt over antall påmeldte, og at vi ikke vil prioritere de som er utenfor målgruppen. Dersom du ikke er i målgruppen, men likevel ønsker å delta, kan du sende oss en e-post, se høyre marg, og vi vil sette deg på venteliste. 

Påmelding via Statsforvalteren i Oslo og Viken her: https://www.fylkesmannen.no/oslo-og-viken/kurs-og-konferanser/2021/01/fagdag-okonomisk-radgivning/ 

Påmeldingsfrist: Tirsdag 26.01.21 - kl. 1200.

Dato:
27. januar 2021 10:00 - 17:00
Stad:
Online - Teams
Arrangør:
Statsforvalteren i Oslo og Viken
Målgruppe:
Spesialister innen økonomisk rådgivning i kommunene

Kontaktpersonar