Velkommen til smaksverksted i Bodø 15. mars

På smaksverkstedet skal lokalmatprodusenter lage og smake på en lokalmatbuffet basert på egne produkter sammen med Roy-Magne Berglund. Samme buffet skal serveres til deltakerne på avslutningskonferansen for prosjektene Matopplevelser i Nordland og Grønt reiseliv i Nordland 16.mars. Påmeldingsfristen er 31. januar.

Dette innhaldet er meir enn eitt år gammalt. Informasjonen kan derfor vere utdatert.

Publisert 14.01.2016

Hvis du vil være med på smaksverkstedet med ditt lokalmatprodukt/-produkter i en kreativ prosess med dyktige kokker og andre lokalmatprodusenter, så har du nå muligheten til å melde din interesse!

Vi har inntil 12 plasser på verkstedet. Siden målet er å få frem en lokalmatbuffet er det viktig at det blir en god variasjon blant deltakerne. Vi vil derfor i samarbeid med Roy Magne Berglund gjøre en utvelgelse blant de påmeldte slik at vi sikrer et godt mangfold av produkter. Vi kontakter alle påmeldte i begynnelsen av februar om dette.

Lokalmatbuffeten er ett av elementene som skal gjøre at avslutningskonferansen blir et minnerikt arrangement for konferansedeltakerne, og som vi som arrangør vil være stolt over å kunne tilby!

Les mer om smaksverktedet i vedlagte brosjyre, og legg spesielt merke til den praktiske informasjonen om leveranse av råvarer/produkter. I brosjyren finns også lenke til å melde seg på avslutningskonferansen.

Påmelding

Meld deg på med skjemaet nedenfor innen 31. januar. 

Fann du det du leitte etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønskjer at vi skal svare deg.

Kontaktpersonar