Informasjonsfilm om vertskapsrollen

Filming på gang hos Han Sylte. Foto: Hanne-Sofie Trager, Statsforvalteren i Nordland
Filming på gang hos Han Sylte. Foto: Hanne-Sofie Trager, Statsforvalteren i Nordland

Har du et bevisst forhold til hvordan du tar imot dine gjester og presenterer dine produkter for dem? Få inspirasjon av denne flotte filmen med tema "vertskapsrollen", og lad opp til årets sesong med ny kunnskap. 

Publisert 12.05.2021

Vi har bedt en av våre dyktigste gründere og bedriftseiere, Mathilde Winter ved Han Sylte i Valnesfjord om å vise oss hvordan de velger å løse vertsskapsrollen i sin bedrift. Mathilde og mannen hennes, Håvard Winther, har et aktivt forhold til hvordan de pleier sine kundeforhold både i lokalmatbutikken Kolonialen og i "Heimen" som er overnattingsbedriften. 

Videobiblioteket

Prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser har over tid jobbet med å utvikle et videobibliotek. Ved å legge ut slike korte informasjonsfilmer på Youtube, tror vi at mange får tilgang til ulike temaer og at spredningseffekten vil være stor. Tiltaket er ment å være et lavterskeltilbud som mange kan ha nytte av, og være en inspirasjon til å ønske å lære seg mer.

Prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland er eid av Statsforvalteren i Nordland. Nordland fylkeskommune og Statsforvalteren er finansiører. Tiltaket videobibliotek er realisert etter ønske fra næringa selv og er et "selvhjelps"-tiltak der dyktige næringslivsutøvere deler sin kompetanse med andre.