Mat fra Troms og Finnmark
- Dato:
- 25. februar 2021 13.00 - 14.00
- Sted:
- Teams - nettseminar
- Arrangør:
- Matstrategigruppa i Troms og Finnmark
- Målgruppe:
- Matprodusenter og de gode hjelperne i Troms og Finnmark

Mat fra Troms og Finnmark er mat av ypperste klasse!
Stiftelsen Norsk Mat/Matmerk har som mål å få folk til å velge Norsk Mat. Hvordan kan matprodusenter i Troms og Finnmark bruke ordningene til Norsk Mat/Matmerk for å markedsføre sine produkter og øke sin konkurransefordel og synlighet i markedet?
Marit Strand og Nina Værnes Hegdahl fra Norsk Mat/Matmerk vil fortelle omviktige verktøy de har til rådighet:
- Lokalmat.no
- Beskytta geografisk betegnelse
- Spesialitetsmerking
Invitasjonen sendes ut landbruksforvaltningen i kommunene, vi håper at de inviterer med seg bedrifter og andre interesserte fra sin kommune. Det vil også bli lagt ut informasjon på facebook-siden Mat fra Troms og Finnmark.
Har du ikke mottatt invitasjon og ønsker å delta, kontakt Marit Gåre på e-post: fmtrmag@statsforvalteren.no Siste frist for påmelding er 24.02.2021
Arrangør er Matstrategigruppa i Troms og Finnmark: Matstrategigruppa i Troms og Finnmark er et samarbeidsforum mellom Innovasjon Norge, Fylkeskommunen, Statsforvalteren, Råfisklaget, Sametinget og Kompetansenettverket for Lokalmat (NIBIO)
- Dato:
- 25. februar 2021 13.00 - 14.00
- Sted:
- Teams - nettseminar
- Arrangør:
- Matstrategigruppa i Troms og Finnmark
- Målgruppe:
- Matprodusenter og de gode hjelperne i Troms og Finnmark
Kontaktpersoner
-
Marta Valdés
Tlf: 78 95 03 90 -
Marit Gåre
Tlf: 77 64 21 15