Åpent høringsmøte om nasjonalpark i Østmarka

Forslag om nasjonalpark og andre vernealternativer i Østmarka er på høring. Nå inviterer vi til høringsmøte der vi presenterer planene og svarer på spørsmål. Møtet er åpent for alle og avholdes digitalt på Teams den 3. november kl. 18. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 28.10.2022

Statsforvalterens primære forslag er at det opprettes en forholdsvis stor nasjonalpark i Østmarka, samt at et område vernes som friluftlivsområde. I tillegg er to andre alternativer til vern sendt på høring. Hele høringssaken og informasjon om hvordan du sender inn uttalelse til høringen finner du ved å trykke her.

I høringsmøtet vil vi presentere målene med nytt vern i Østmarka, de tre foreslåtte alternativene til vern og hvordan regler som foreslås i verneområdene. Formålet er å gi informasjon og svare på spørsmål for å gi et godt grunnlag til de som ønsker å komme med innspill i høringen.

Agenda for møtet: 

  • 18:00 Velkommen v/ avd. direktør Gunhild Dalaker Tuseth
  • 18.05 Presentasjon av verneforslaget v/saksbehandlere
  • 18.40 Tid for spørsmål og svar

Du kommer til møtet ved å følge lenken under. 

Klikk her for å delta i møtet

Møtet gjennomføres som et vanlig Teams-møte der det blir anledning til å stille spørsmål både skriftlig og muntlig. Du kan enten koble til møtet gjennom appen Teams på mobil, nettbrett eller datamaskin, eller gjennom nettleseren på samme enheter. 

Har du spørsmål til møtet finner du kontaktperson til høyre/nederst på denne siden.