Matgledekampanjen snart i gang

La måltidene bli dagens høydepunkt. Vi oppfordrer institusjoner og hjemmetjenester i Oslo og Viken til å delta i matgledekampanjen.
La måltidene bli dagens høydepunkt. Vi oppfordrer institusjoner og hjemmetjenester i Oslo og Viken til å delta i matgledekampanjen. Foto: Bjørn Frostad.

16. august åpner statsforvalter Valgerd Svarstad Haugland vår nye Matgledekampanje. Alle institusjoner og hjemmetjenester i Oslo og Viken er invitert til å delta.

Publisert 03.08.2022

Kampanjen er en del av arbeidet med Leve hele livet i Oslo og Viken, og består av fem webinarer. Alle som deltar, får kursbevis, og fire institusjoner/hjemmetjenester får en dag med Matgledekorpset som premie. 

Matgledekampanjen er ment som et praktisk tiltak, og vil ta opp mat, matens betydning, og matglede i vid forstand på en enkel, leken og konkret måte.

Målet med kampanjen er ikke å gjøre nye oppgaver, men vise til at det er mulig å gjøre ting på en annen måte, og inspirere til å gjøre måltidet til dagens høydepunkt.  

Påmeldingsfrist 15. august

Det er ingen deltakeravgift for institusjoner og hjemmetjenester i Oslo og Viken, men deltagelsen krever påmelding innen 15. august kl. 12.00

Les mer om Matgledekampanjen og meld dere på her.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.