Matgledekampanjen - webinar 4/5

Dato:
27. september 2022 12.00 - 13.30
Sted:
Teams
Arrangør:
Landbruksavdelingen og Helseavdelingen
Målgruppe:
Alle som er involvert i måltidet. Det kan være ledere i kommunen og institusjonen, og kjøkken-, helse- og omsorgspersonell i Oslo og Viken.
Logo Matgledekampanjen

Velkommen til webinar 4 av 5 i Matgledekampanjen med tema Matsvinn og bærekraft.

Publisert 27.06.2022

Spiser vi opp maten, er det bærekraftig og bidrar til økt matberedskap. Det er økonomisk bærekraftig å benytte matsvinnet. Vi bør benytte råvaren på en fullstendig måte og ta vare på rester som kan brukes på nytt. Bærekraft handler både om hvordan og hvor maten er produsert og spist.

Program: 

  • Matsvinnet - en del av løsningen v/ Ann Kristin Wang og Ronny Kløvfjell, medlemmer i Matgledekorpset
  • Hvilke regler gjelder v/ Ronny Kløvfjell, medlem i Matgledekorpset
  • Hvordan spise verden bedre? v/ Ann Kristin Wang, medlem i Matgledekorpset
  • Praktiske eksempler fra kommunen
  • Spørsmål og svar 

Påmelding innen 10. august. Meld dere på samlet fra institusjonen, avdelingen eller hjemmetjenesten. Det er gratis å delta.

Les om matgledekampanjen og påmelding her.

Dato:
27. september 2022 12.00 - 13.30
Sted:
Teams
Arrangør:
Landbruksavdelingen og Helseavdelingen
Målgruppe:
Alle som er involvert i måltidet. Det kan være ledere i kommunen og institusjonen, og kjøkken-, helse- og omsorgspersonell i Oslo og Viken.