Høring av søknad om tillatelse etter forurensningsloven til mudring i Karibukta i Fredrikstad kommune, med dumping av masser ved Midtre Sletter i Råde kommune

Høringsfrist:
13. januar 2022

Vibeke Mjaaland har på vegne av Karibukten båtforening, søkt om tillatelse etter forurensningsloven til mudring i Karibukta i Fredrikstad kommune, med dumping av masser ved Midtre Sletter i Råde kommune.

Publisert 16.12.2021

Søknad

Vibeke Mjaaland har på vegne av Karibukten båtforening, søkt om tillatelse etter forurensningsloven til mudring i Karibukta (gbnr. 105/265) i Fredrikstad kommune, med dumping av masser ved Midtre Sletter i Råde kommune. Tiltaksområdet omfatter to småbåtanlegg. Området har tidligere vært mudret, men grunnet tilsig av masser er det blitt grunnere igjen. Hensikten med mudretiltaket er derfor å øke seilingsdybden slik at båtene ikke grunnstøter ved innseiling til brygge.

Søknaden kan leses i menyen til høyre.

Du kan sende innspill eller merknader til søknaden

En eventuell uttalelse til søknaden må sendes til Statsforvalteren i Oslo og Viken innen
13. januar 2022. Vi ber om at uttalelser til søknaden gis skriftlig per e-post til sfovpost@statsforvalteren.no, eller post til Statsforvalteren i Oslo og Viken, postboks 325, 1502 Moss. Eventuelle uttalelser må merkes med referanse 2021/10328.

Etter at uttalelser har kommet inn til Statsforvalteren vil de bli forelagt søker for uttalelse.

Høringsfrist:
13. januar 2022

Kontaktpersoner

Dokumenter