Tilretteleggingsmidler 2022 til barnehager

Det blir også i år anledning for barnehageeiere og styrere å søke om tilretteleggingsmidler for ansatte som utdanner seg til barnehagelærer ved siden av jobb. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 06.05.2022

Tilretteleggingsmidler 2022

For studieåret 2022-2023 er tilskuddet 50 000 kroner per ansatt/student. Det er barnehagens eier eller styrer som skal søke om tilretteleggingsmidler.

I august publiserer vi mer informasjon om tilskuddet og søknadsskjemaet som skal brukes av eiere/styrere i Oslo og Viken. Det er kun søknader sendt inn på dette skjemaet via vår søkeportal som blir behandlet.

Søknadsfristen kommer til å være i begynnelsen av september.

Rapportering for tilretteleggingsmidler 2021-2022

Alle barnehager/barnehageeiere som mottok tilretteleggingsmidler for studieåret 2021-2022 må rapportere for disse midlene.

I august publiserer vi mer informasjon om rapportering og rapporteringsskjema som skal brukes av eiere/styrere i Oslo og Viken.

Rapporteringsfristen kommer til å være i begynnelsen av september.

Vi gjør oppmerksom på at rapportering for tilretteleggingsmidler mottatt for studieåret 2021-2022 må være gjort før søknad om nye midler for 2022-2023  blir behandlet.

Få nyhetsvarsel fra Statsforvalteren i Oslo og Viken

Vi anbefaler alle barnehageeiere, styrere, pedagoger, barnehagemyndigheter og andre aktører i barnehagesektoren å abonnere på nyhetsvarsel fra vår nettside.

Abonnenter får varsel på e-post når vi publiserer informasjon om ulike tilskudd, kompetanseordninger, konferanser, rapporteringer og annen informasjon som gjelder barnehage og opplæring.

Du finner mer informasjon om nyhetsvarsel her 

 

Kontaktpersoner