Slik blir høsten 2020 for Matgledekorpset

Matgledekorpset har blitt godt mottatt hos de kommunene og sykehjemmene som har fått besøk. Gode endringer har skjedd for bedre mat- og måltidsgleden for beboerne. Vi fortsetter også i 2020.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 09.07.2020

Matgledekorpset Innlandet ble lansert av landbruk- og matdepartementet i 2019 hvor Innlandet var først ute som pilot. Departementet har besluttet at alle fylker skal få sitt eget Matgledekorps og Innlandet skal fortsette sitt gode arbeid.

2020 et spesielt år

2020 har blitt et annerledes år pga. korona og vi har derfor ikke fått fortsatt arbeidet på samme vis som vi har kommunisert og planlagt. Det er likevel viktig å oppmuntre til at man hver eneste dag tenker små og store tiltak som kan bedre mat- og måltidsituasjonen. Maten er dagens høydepunkt og måltidene har blitt kanskje enda viktigere i koronatiden!

Matgledekoprset starter opp igjen høsten 2020

Nå som samfunnet gradvis gjenåpnes starter Matgledekorpset Innlandet opp sitt arbeidet til høsten. Vi planlegger å besøke 5-7 nye  sykehjem og vi planlegger å gjennomføre 4 lunsjseminarer. Gjeldende råd i forholdt til smittevern vil avgjøre om besøkene gjennomføres digitalt eller fysisk.

Dersom dere ønsker besøk av Matgledekorpset Innlandet ber vi dere sende oss noen ord til; matgledekorpset.innlandet@fylkesmannen.no eller til en av våre kontaktpersoner innen 20. august.

Lunsjseminarene vil bli gjennomført i løpet av høsten.  Datoene er 22. september, 24. september, 29. september og 1.oktober. Invitasjon til å delta på kursene vil bli sendt til alle sykehjem i Innlandet og ytterligere info om seminarene vil også bli lagt ut på denne siden.

Vi gleder oss til å fortsette å jobbe for bedre mat- og måltidsglede for våre eldre i Innlandet😊

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.