Matgledekorpset Innlandet inviterer til Lunsjwebinarer

Vi skal kjøre 4 webinarer på 45 minutter; fra kl. 1130 - 12.15. Datoene er 22. september, 24. september, 29. september og 1.oktober klokken 1130-1215 - VELKOMMEN

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 16.09.2020

Matgledekorpset i Innlandet var landets første pilotkorps for bedre mat og måltider. Innlandet startet allerede senhøstes 2018. Med stort engasjement, variert fagbakgrunn og smittende humør har de i løpet av 2019 besøkt 10 kommuner. I tillegg har 25 kommuner deltatt på kurs med korpset.

Godt mottatt ute i kommunene

Matgledekorpset Innlandet har blitt svært godt mottatt av kommuneledelse, og fagarbeidere på kjøkken og helse. Vi har møtt så mange dyktige fagfolk som hver dag gjør sitt aller beste for at måltidene skal bli dagens høydepunkt. Med små endringer og grep kan det bli enda bedre. Vi har sett endringer på alle steder vi har besøkt.

Fire webinarer

Nå ønske vi å gjennomføre 4 webinarer sammen med Matgledekorpset hvor vi inspirerer og deler erfaringer og kunnskap fra alle de vi har møtt. På webinarene ønsker vi å møte fagarbeidere som jobber med mat – og måltider. Vi legger opp til dialog og muligheter for å komme på besøk til din kommune.

Lunsjwebinarene vil bli gjennomført på følgende datoer; 22. september, 24. september, 29. september og 1.oktober klokken 11.30. Klikk deg inn her for å delta.

Temaene som blir berørt 

Mat og måltider 22.september 11.30 -12.15

Bli med på webinar med Matgledekorpset i Innlandet om mat og måltider!
Er du ernæringskokk og lager mat til eldre?
Har du lyst til å få inspirasjon til å lage mat fra grunnen, menyplanlegging og kaste mindre?

Møt kokkene Charlotte Mohn Gaustad, Hai Hang og Hans Brimi som deler erfaringer etter møte med ernæringskokker i Innlandet.

Kosthold og ernæring 24.september kl 11.30-12.15

Bli med på webinar med Matgledekorpset i Innlandet om kosthold og ernæring!

Møt Marit Toverud, sykepleier med master i ernæring, og Hans Brimi, kokk, som deler kunnskap og erfaringer om kosthold og ernæring for eldre.

Samspill og organisering 29. september kl 11.30-12.15

Bli med på webinar med Matgledekorpset i Innlandet om samspill og organisering!

Møt kokkene Charlotte Mohn Gaustad og Hai Hang som deler erfaringer om hvor viktig samspill mellom kjøkken, helse og omsorg og kommuneledelse er for å skape gylne mat- og måltidsøyeblikk.

Måltidshygge 23. oktober kl 11.30-12,15

Bli med på webinar med Matgledekorpset i Innlandet om måltidshygge.

Hvordan skape gylne måltidsøyeblikk? Hvordan skape ro og glede rundt et måltid? Møt Marit Toverud, sykepleier med master i ernæring, og Hans Brimi, kokk, som inspirer og deler kunnskap om hvordan du med enkle grep kan gjøre måltidet til et høydepunkt i hverdagen.

Ta kontakt med Turid Windjusveen Olsen eller Gro Fallingen for spørsmål.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.