Torbjørn Løkken

Torbjørn Løkken («Biri’n») er tidligere kombinertløper, vokste opp på Biri og bor i Hamar.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 11.06.2020

 

Presentasjon (alder, oppvekst- og bosted, yrke, utdanningsbakgrunn):

Jeg er 56 år - har 3 barn. Gift med Tone. Vokste opp på et småbruk på Biri med foreldre og to eldre brødre. Bor på Hamar. Er trener ved Wang Toppidrett og Wang Ung Hamar. Utdannet ved Elverum Lærerhøgskole og Norges Idrettshøgskole. Sykepleierutdannet ved Høgskolen i Oppland. Fagområdet mitt er idrettsfag og helsefag m/pedagogikk.

Hvorfor sa du ja til å bli med i Inspirasjonskorpset?

Jeg sa ja til å bli med i Inspirasjonskorpset fordi jeg synes dette prosjektet er et spennende og samfunnsnyttig, godt forankret initiativ for mennesker i en sårbar situasjon, spesielt nå på grunn av koronasituasjonen. Jeg lar meg engasjere i folkehelse og folks ve og vel.

Hva håper du å kunne utrette og bidra med?

Jeg håper å kunne bidra med mitt engasjement og interesse for mennesker. Gjennom dette prosjektet ønsker jeg å bidra med min kompetanse og livserfaring. Videre ønsker jeg å bidra med å inspirere og motivere til å tenke positivt og løsningsorientert i hverdagen til målgruppen over 65 år.

Fysisk aktivitet, kosthold og relasjoner er viktig for alle og ekstra viktig for eldre som nå lever med begrensninger på grunn av koronaviruset. Hva er din viktigste daglige vane som du kanskje kan overføre til andre og inspirere andre med? (Enten til de eldre sjøl eller de som hjelper dem). Har du noen ideer eller planer fremover som kan deles med andre – som andre kan vurdere?

Min viktigste vane er å komme ut i nærområdet og holde meg fysisk aktiv.

Hva er det viktigste koronatida har lært deg?

Det viktigste koronatiden har lært meg er å sette ekstra pris på de nære tingene, slik som familie, nære venner, naturen, måltider og de hverdagslige og enkle elementene i livet vårt. Å holde fokus på det man får gjort noe med har vært sterkt dominerende hos meg. Også det å finne løsninger framfor begrensninger.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.