Matematikk kurs for kommende sykepleiere

Gratis nettbasert matematikk-kurs for deg som vil bli sykepleier

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 19.08.2020

Fylkesmannen deltar i samarbeidssatsingen "Sykepleier Nord". Samarbeidssatsingen har som mål å kvalifisere, rekruttere, utdanne og beholde flere sykepleiere i Nordland og nordre del av Trøndelag. For å bidra til at flere har kompetanse til å søke sykepleierutdanningen arrangeres det nettkurs for å oppnå bedre karakter i matematikk.

MÅLGRUPPE FOR KURSET:
• Elever i Vg3 fra Nordland og Trøndelag som ønsker å søke sykepleie- eller lærerutdanning, men som ikke oppfyller opptakskravet til matematikk
• Øvrige fra Nordland eller Trøndelag med generell studiekompetanse, men som ikke oppfyller karakterkravet i matematikk til sykepleie- eller lærerutdanningen.

HVORDAN FUNGERER KURSET?
Kurset er et nettbasert studie som fører frem til en skriftlig skoleeksamen som privatist. Du får veiledning og oppfølging fra en matematikklærer, bl.a. via Skype, its learning, e-post og telefon. Du vil også få nettbaserte oppgaver som din lærer vil gi deg tilbakemelding på underveis. Hver deltaker får en individuelt tilpasset framdriftsplan.

KOSTER KURSET NOE?
Nettkurset er gratis, men du må selv dekke avgiften til privatisteksamen som er på 2302 kroner i 2020. For deg som søker og blir tatt opp til sykepleie- eller lærerutdanningen ved Nord universitet, kan du søke og få refundert dette beløpet.

OPPTAKSKRAV:
• Personer med bostedsadresse i Nordland eller Trøndelag som planlegger å søke opptak ved Nord universitet vil bli prioritert.
• Det forventes at deltaker er aktiv og legger innsats i å gjennomføre kurset. Inaktive kursdeltakere vil kunne risikere å miste plassen slik at personer på venteliste kan få plass.
• For mer informasjon og påmelding, gå inn på Nettskolen i Nordland sin nettside: https://nettskolen.nfk.no/

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.