Dette innholdet er skrevet før 2019 da antall fylkesmannsembeter gikk fra 16 til 10. Informasjonen kan være utdatert.

Kongens fortjenstmedalje til Karin Randi Endsjø

Karin Randi Endsjø fikk onsdag 31.10.2018 overrakt diplom og Kongens fortjenstmedalje av ordføreren i Råde kommune, Rene Rafshol.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 08.11.2018

Karin Randi Endsjø, opprinnelig fra Ski, er tildelt Kongens fortjenstmedalje for sitt mangeårige engasjement og sin innsats i frivillig arbeid knyttet til å hjelpe andre mennesker med ulike typer funksjonshemninger og handikap i inn og utland. Hun har vært initiativtaker til Gjedsjø speiderforening, ledet handikaplag, delaktig i utformingen Stiftelsen Sofielunds rehabiliteringssenter (i dag kjent som Catosenteret), engasjert gjennom ulike roller i Ridderarrangement, igangsetter av behandlingsreiser for poliorammede til Bulgaria og gjennom mange år engasjert i det Norske Røde Kors senteret Casas Heddy på Lanzarote.

Karin Randi Endsjø har mottatt en rekke hederspriser for sin ekstraordinære innsats.

Hun har selv også vært aktiv i handikappidretten, både gjennom en rekke verv, som aktiv instruktør for andre funksjonshemmede og som utøver i ulike mesterskap.

 Karin Randi Endsjø er i dag pensjonist og bosatt på Lanzarote, hvor hun fortsatt hjelper til på Casas Heddy. Karin Randi Endsjø ble onsdag 31.10.2018 takket for sin innsats som kan stå som et eksempel for andre.