Evaluering av mat som opplevelse

Bålkos på Styrkesnes hos Heges Matopplevelser. Foto: Hanne-Sofie Trager
Bålkos på Styrkesnes hos Heges Matopplevelser. Foto: Hanne-Sofie Trager

Vi er klar med en ny informasjonsfilm i vårt videobibliotek med tema: Evaluering av mat som opplevelse. 

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 06.05.2021

Denne gangen har vi tatt turen til Styrkesnes i Sørfold kommune for å høre hvilke gode råd Hege Ruud har å gi i en slik sammenheng. Hege er faglært kokk og daglig leder av Heges Matopplevelser, og har gjennom en imponerende karriere tilegnet seg verdifull kunnskap og kompetanse som hun gjerne deler med deg.  

Ved å legge slike korte informasjonsfilmer ut på Youtube, tror vi at mange får tilgang til temaene og spredningseffekten vil være stor. Tiltaket er ment å være et lavterskeltilbud som mange kan ha nytte av, og være en inspirasjon til å ønske å lære seg mer om et viktig tema.

Prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland er eid av Statsforvalteren og finansiert av denne og Nordland fylkeskommune. Tiltaket videobibliotek er realisert etter ønske fra næringa selv og er et "selvhjelps"-tiltak der dyktige næringslivsutøvere deler sin kompetanse med andre.

 

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Kontaktpersoner