Smarte veivalg når kriser oppstår - Inspirasjonswebinar

Dato:
28. april 2021 10.00 - 11.30
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Landbruks- og reindriftsavdelinga
Målgruppe:
Gårdbrukere med mat og reiseliv som tilleggsnæring

Hvordan endre kurs for reiseliv- og lokalmatbedrifter i vanskelige tider i en klima- og miljønøytral retning? Bli kjent med fire fantastiske gründere som har etablert nye forretningsområder i løpet av de siste årene, og som har gjort omstilling som en naturlig del av hverdagen.

 

Publisert 09.04.2021

Dette er et seminar spesielt for deg som har reiseliv og matopplevelser med utgangspunkt i gård/landbrukseiendom i Nordland, men også andre fra den mer tradisjonelle reiselivsnæringa vil kunne ha stor glede av dette webinaret. Dette er programmet:

Velkommen – Hanne-Sofie Trager, Statsforvalteren i Nordland, møteleder

10.00     LivLand Gård v. Roy-Inge Eilertsen

I fritt fall mens vi hekla ny fallskjerm - Bærekraftig utvikling, med covid-19 som motstander. Spørsmål fra publikum. 5 min benstrekk.

10.30      Kvitnes Gård v. Halvar Ellingsen

Stol på ditt eget konsept! Om viktigheten av det å være kompromissløs når det kommer til det vi leverer med hensyn til bærekraft og omgivelsene rundt oss. Spørsmål fra publikum. 5 min. benstrekk.

11.00      Jordbru Gård - Visit Plura v. Ina Trælnes

Når veien blir borte og kundene med! Fra ukjent fjellgård til verdenskjent dykkerdestinasjon - kan det være bærekraftig? Spørsmål fra publikum. 5 min. benstrekk.    

11.30      Torghatten Camping og Strandrestaurant v. Per Kåre Hatten

Når omstilling blir det "normale"! Bli med på en reise fra den spede oppstart av bedriften i de helt spektakulære omgivelsene, via der de er i dag til tanker om framtiden. Spørsmål fra publikum. 

Hjertelig velkommen til å melde deg på seminaret! Når du har fått en returmail om at du er påmeldt, kan du trygt vente på en mail som kommer dagen før seminaret, som gir deg tilgang til å klikke deg inn i selve møtet som skjer i Teams. 

Webinaret blir tapet, tekstet og lagt ut på Statsforvalterens videobibliotek på Youtube. Alle spørsmål/kommentarer/svar fra publikum/foredragsholderne stilles/svares på i etterkant av foredraget og blir klippet vekk før filmene legges ut. 

Dette er et tiltak i prosjektet Gårdsturisme og Matopplevelser i Nordland, eid av Statsforvalteren og finansiert av denne og Nordland fylkeskommune.

Påmelding

Dato:
28. april 2021 10.00 - 11.30
Sted:
Digitalt
Arrangør:
Landbruks- og reindriftsavdelinga
Målgruppe:
Gårdbrukere med mat og reiseliv som tilleggsnæring