Dette innholdet er skrevet før 2019 da antall fylkesmannsembeter gikk fra 16 til 10. Informasjonen kan være utdatert.

Jobb hos Fylkesmannen i Finnmark?

Fylkesmannen i Finnmark holder til i Statens hus i Vadsø med avdelinger i Karasjok og Kautokeino. Våre 120 ansatte har blant annet bakgrunn som jurister, biologer, agronomer, leger, sosionomer, økonomer og statsvitere. Vi er stadig på utkikk etter kompetente folk som har lyst til å jobbe hos oss og vi har mye å tilby.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 15.03.2017

Spennende fylke

Med vår nærhet til Finland og Russland er Finnmark et spennende fylke å jobbe i. Vi er et lite embete, men vi har like mange oppgaver i vår portefølje som fylkesmannsembetene ellers i landet. 

Stort ansvar og mye frihet

Som ansatt hos Fylkesmannen i Finnmark får du mange varierte oppgaver og stor frihet til å løse dem. Med dette følger selvfølgelig et stort ansvar, men du har alltid erfarne fagfolk rundt deg som du kan spørre til råds. Mye av den jobben vi gjør krever at vi er fysisk til stede i kommunene og mange av stillingene hos oss innebærer en del reising. Dette er en flott måte å bli kjent med det store fylket vårt på.

På vår Facebook-side kan du få et inntrykk av de ulike arbeidsoppgavene våre.

Livet i Vadsø

Hvis du leter etter en hobby, finner du det her. Finnmarksnaturen gir muligheter for jakt, fiske, ski, kiting, surfing og sykling, for å nevne noe. Vi har musikkfestivaler året rundt og om vinteren kan du delta eller være publikum når hundeløp og snøkitekonkurranser går av stabelen. 

Les mer om livet i Vadsø på bloggen vds.no

Søk jobb hos oss

Nedenfor finner du stillinger som er ledige akkurat nå. Du søker via Jobbnorge. Ring oss gjerne om du vil vite mer om stillingene.