Dette innholdet er skrevet før 2019 da antall fylkesmannsembeter gikk fra 16 til 10. Informasjonen kan være utdatert.

Søk om midler til opprydding av marin forsøpling

Miljødirektoratet og Handelens miljøfond deler ut penger til lag, foreninger og andre som ønsker å bidra til opprydding av marin forsøpling. Fylkesmannen oppfordrer på det sterkeste finnmarkinger til å benytte muligheten og søke om midler. Første søknadsfrist er allerede 15. desember.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 30.11.2018

Frokostseminar med Miljødirektoratet

Miljødirektoratet inviterer til frokostseminar 11. desember 11. desember fra klokken 08.00 til 10.15. Her får du informasjon om neste års støtteordninger og om hva Miljødirektoratet legger vekt på når de innvilger penger til prosjekter.

Møtet blir direktesendt på nett og du kan stille spørsmål underveis. Møtet er åpent for alle og er spesielt rettet mot de som ønsker å søke om støtte til oppryddingsprosjekter i 2019. 

I 2018 ble ga Miljødirektoratet 1,85 millioner kroner til opprydding i marin forsøpling i Finnmark. Fylkesmannen oppfordrer enda flere til å søke i år, slik at vi kan få til enda flere oppryddingsprosjekter i fylket vårt.

Bli med på århundrets viktigste dugnad, still på frokostmøtet og søk midler når utlysningen kommer! Vi annonserer på våre nettsider.

Handelens miljøfond

Handelens Miljøfond utlyser inntil 20 millioner kroner i støtte til prosjekter som reduserer plastforsøpling. Utlysningen er åpen for alle.

Søknadsfristen er 15. desember 2018Følg denne lenken for søknadsskjema og nærmere informasjon.