Kommunebesøk i Snåsa

I dag «besøker» Fylkesmannen politisk- og administrativ ledelse i Snåsa kommune. Denne gangen blir det digitalt kommunebesøk.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 06.11.2020

En av våre hovedoppgaver er å se til at den statlige politikken blir fulgt opp i fylket. Men det er kommunene som gjennomfører mye av den statlige politikken. Av den grunn er vi opptatt av å ha tett og god dialog med kommunene i Trøndelag.


- Norske kommuner er den viktigste leverandøren av blant annet velferdstjenester til innbyggerne. Samtidig er de myndighetsutøver og har en sentral rolle som samfunnsutvikler. En god dialog med kommunene er derfor noe vi legger stor vekt på, sier fylkesmann Frank Jenssen

Seks besøk i 2020

Tidligere i år har Fylkesmannen vært på kommunebesøk i Meråker, Frosta og Leka. I dag gjennomføres møte med Snåsa, mens kommunene Rindal og Selbu står for tur! I dialogen med Snåsa diskuterer vi blant annet Snåsa som sørsamisk forvaltningsområde, hvordan kommunens rolle som samfunnsutvikler kan sikres og ivaretas og kommunens rolle som leverandør av gode og likeverdige tjenester til innbyggerne.

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.