Koronavirus (COVID 19)

Fant du det du lette etter?

Ta gjerne kontakt med oss via sikker melding dersom du ønsker at vi skal svare deg.

Publisert 07.04.2021

Regjeringen la frem gjenåpningsplan

Onsdag la statsminister Erna Solberg frem regjeringens plan for gjenåpning av Norge. Planen baserer seg på en gradvis åpning i fire faser. Barn og unge skal prioriteres først, deretter arbeidsplasser og næringsliv.


Publisert 05.04.2021

-Vi nærmer oss slutten, men må fortsatt leve med noen restriksjoner

Påsken går mot slutten og mange er tilbake til en slags «normalitet». Smittetallene går noe ned nasjonalt, men stadig dukker det opp ny smitte.


Publisert 30.03.2021

Nytt vaksineringsscenario

Vaksineringen går omtrent som opprinnelig planlagt i Norge, viser Folkehelseinstituttets (FHI) oppdaterte vaksinescenario. Tidspunktet for når alle over 18 år er forsinket et par uker.


Publisert 26.03.2021

Forlengelse av pause med bruk av AstraZeneca-vaksinen mot covid-19

Folkehelseinstituttet har besluttet å forlenge pausen med bruk av AstraZeneca-vaksinen fordi det er behov for ytterlige utredninger. 


Publisert 23.03.2021

Innfører strengere nasjonale tiltak

Regjeringen innfører nå strengere nasjonale tiltak. Formålet er å hindre at smitten skal spre seg til områder i landet med lite smitte. De nye innstrammingene gjelder hele landet.


Publisert 19.03.2021

Går ut med felles råd for påsken

Alle ordførerne i Trondheimsregionen går nå ut med en felles anmodning i forbindelse med påskeferien som står for døren. De ber innbyggerne unngå så langt det er mulig besøk fra - eller reise til kommuner med høyt smittetrykk i påska.


Publisert 17.03.2021

Regjeringen har planer for strengere nasjonale tiltak

Regjeringen varsler at de har planene klare for strengere nasjonale tiltak. Flere steder i Norge har høye smittetall, men det er store lokale forskjeller. Derfor endres ikke de nasjonale koronatiltakene nå.


Publisert 12.03.2021

Regjeringen med råd for påskeferien

Fredag la regjeringen frem tiltakene for påskeferien. Alle blir bedt om å reise mindre og møte færre personer i påsken. Reiser til fritidseiendommer i Norge kan gjennomføres, men alle oppfordres til å ta ekstra smittevernhensyn.


Publisert 11.03.2021

Stanser foreløpig vaksinering med AstraZeneca-vaksinen

FHI og Legemiddelverket varslet torsdag den 11. mars at Norge velger å sette vaksinasjon med AstraZeneca-vaksinen på pause. Helsemyndighetene ønsker å undersøke om det er sammenheng mellom vaksinen og tilfelle av blodpropp.


Publisert 09.03.2021

Endringer i vaksinestrategien

Folkehelseinstituttet (FHI) vil fremover gi flere vaksiner til spesielt smitteutsatte områder. Samtidig innføres en ny fordelingsnøkkel til kommunene, basert på antall personer over 18 år.